Menu Sluiten

VTV Reeshof

VTV Reeshof is een jonge volkstuinvereniging die in juni 2020 is gestart. Het adres van het complex is Langendijk 191, 5045 AX TILBURG. (correspondentie via secretariaat, zie hieronder). Dit perceel ligt tussen de Burgemeester Letschertweg, Langendijk, de Donge en het Wilhelmina kanaal en is zowel per auto als fiets goed bereikbaar. De tuinen zijn voorzien van een omheining, er zijn parkeerplaatsen en er wordt gewerkt aan een gemeenschappelijk clubhuis. We tuinieren biologisch, dat wil zeggen zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Op dit moment is er een kleine wachtlijst.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende personen:

Yvonne ZandbergenSecretarissecretaris@volkstuinverenigingreeshof.nl
Milsbeeksingel 35, 5045LR TILBURG
Verena MeyerPenningmeesterpenningmeester@volkstuinverenigingreeshof.nl
Ad van de PutVoorzittervoorzitter@volkstuinverenigingreeshof.nl
Harrie HijstekTuincommissietuincommissie@volkstuinverenigingreeshof.nl
Robert WijnansBeheer clubhuis en techniekbeheer@volkstuinverenigingreeshof.nl

KvK nummer 54419379 “Volkstuinvereniging Reeshof”
Secretariaat:  Milsbeeksingel 35,  5045LR TILBURG

Kosten*

Het bestuur is op dit moment nog bezig met de begroting voor 2020 en 2021. We begrijpen dat kandidaat leden en geïnteresseerden toch willen weten wat de jaarlijkse kosten zijn. Daarom hier een overzicht zoals dit ook op het inschrijf formulier staat vermeld.

Voor leden met tuin

Eenmalige kosten:Inschrijfgeld voor de vereniging € 10,-
Borg bij aanvang:Borg voor de tuin die je huurt € 50,-
Borg voor een sleutelsysteem om op het complex te komen € 25,-